Over Pano

PANO is een internationaal netwerk van visuele communicatie centra gespecialiseerd in zelfklevende reclame, publiciteitspanelen en signalitiek.

Opgericht in 1987, PANO is ondertussen uitgegroeid tot een wereldwijd netwerk met het perfecte antwoord van het PANO concept op de behoeften van de bedrijven in visuele communicatie, zelfklevende reclame, publiciteitspanelen en signalitiek. PANO komt tussenbeide bij alle activiteiten rondom markeren, aanduiden, informeren, bewegwijzeren, promoten op diverse materialen.  PANO is de toekomst voor visuele communicatie.

Met 30 jaar ervaring, profiteert u alvast over een niet te evenaren expertise met  advies, creatie, productie & plaatsing.

De kracht van het netwerk met nationale en internationale aanwezigheid met meer dan 100 service centra in de onmiddellijke omgeving.


Het service centrum PANO Wetteren adviseert en begeleid u in alle projecten van visuele communicatie, zelfs de meest exotische!

Dit service centrum is zowel een persoonlijk ontvangst & informatie punt maar eveneens een productie center. We zorgen zowel voor uw totaal project als een deelaspect , van de opmaak van het ontwerp tot aan de uitwerking ervan.

Door de vereenvoudiging van de processen en een korte reactie tijd tussen de aanvraag, de bestelling en de levering kunnen we ervoor zorgen dat de uitvoeringstermijnen zeer kort zijn met respect voor een kwaliteitsvolle afwerking.  Met het quality charter behouden we ons engagement.

EXPERTS IN VISUELE COMMUNICATIE! IS HET MOTTO

WIJ PLAATSEN ALLES, OP ALLES, EN OVERAL … !